Bli med på

Aktiviteter og dugnad
Fast aktivitet

Rusken-aksjon

Lindeberg Vel tar årlig ansvaret for å organisere vårrydding på vårt lille tettsted. Kommunen i samarbeid med ROAF (Romerike Avfallsforedling) bidrar med søppelsekker og henter det innsamlede avfallet i etterkant. Rusken-aksjonen gjennomføres vanligvis i begynnelsen av mai måned. Ved oppmøte får man utdelt søppelsekker og et område å plukke i. Etter gjennomført rydding serveres litt mat og drikke til deltakerne.

Fast aktivitet

Julegrantenning

Første lørdag i advent arrangerer Lindeberg Vel julegrantenning på den såkalte “juletreplassen” i krysset Lindebergveien / Rødkløverveien. Et oppsatt juletre lyssettes. Det spilles julesanger med sang og gang rundt juletreet. Det serveres varm drikke (gløgg/saft) og pepperkaker. Etter tenning av juletreet kommer nissen med hest/kjerre for en rundtur med barna og deler ut en liten godtepose.

Dugnad

Prosjektbaserte aktiviteter

Vellet har jevnlig små og store prosjekter som trenger bistand fra medlemmer. Eksempelvis vedlikehold av leke- og ballplassen i Bekkeblomveien, rydding av turstier/lage klopper til utlegging i Vilbergfjellet, treningsapparater i Lindebergparken m.m. Vi ønsker gjerne innspill og bidrag fra medlemmene på både påbegynte og nye prosjekter.

Forslag?

Andre aktiviteter

Send oss gjerne forslag til aktiviteter og prosjekter som kan komme Lindebergs beboere til gode.